آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,166
تعداد مقالات22,596
تعداد مشاهده مقاله118,631,153
تعداد دریافت فایل اصل مقاله52,039,018
مهربان شندی, علی, اعلمی, مهران, مختاری, شبنم. (1396). بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی فاقد گلوتن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(2), 295-306. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.45057
علی مهربان شندی; مهران اعلمی; شبنم مختاری. "بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی فاقد گلوتن". سامانه مدیریت نشریات علمی, 13, 2, 1396, 295-306. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.45057
مهربان شندی, علی, اعلمی, مهران, مختاری, شبنم. (1396). 'بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی فاقد گلوتن', سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(2), pp. 295-306. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.45057
مهربان شندی, علی, اعلمی, مهران, مختاری, شبنم. بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی فاقد گلوتن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 13(2): 295-306. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.45057


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب