آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,156
تعداد مقالات22,495
تعداد مشاهده مقاله104,022,550
تعداد دریافت فایل اصل مقاله49,955,049
مهربان شندی, علی, اعلمی, مهران, مختاری, شبنم. (1396). بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی فاقد گلوتن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(2), 295-306. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.45057
علی مهربان شندی; مهران اعلمی; شبنم مختاری. "بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی فاقد گلوتن". سامانه مدیریت نشریات علمی, 13, 2, 1396, 295-306. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.45057
مهربان شندی, علی, اعلمی, مهران, مختاری, شبنم. (1396). 'بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی فاقد گلوتن', سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(2), pp. 295-306. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.45057
مهربان شندی, علی, اعلمی, مهران, مختاری, شبنم. بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی فاقد گلوتن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 13(2): 295-306. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.45057


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب