آمار

تعداد نشریات55
تعداد شماره‌ها2,140
تعداد مقالات22,123
تعداد مشاهده مقاله96,186,789
تعداد دریافت فایل اصل مقاله34,108,978
شکیبا, سمیرا, خمیری, مرتضی, احمدی, زید, امیری, سهیل. (1396). تأثیر هیدروکلوئید دانه های اسفرزه و ریحان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی سس کچاپ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(2), 307-321. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.49472
سمیرا شکیبا; مرتضی خمیری; زید احمدی; سهیل امیری. "تأثیر هیدروکلوئید دانه های اسفرزه و ریحان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی سس کچاپ". سامانه مدیریت نشریات علمی, 13, 2, 1396, 307-321. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.49472
شکیبا, سمیرا, خمیری, مرتضی, احمدی, زید, امیری, سهیل. (1396). 'تأثیر هیدروکلوئید دانه های اسفرزه و ریحان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی سس کچاپ', سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(2), pp. 307-321. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.49472
شکیبا, سمیرا, خمیری, مرتضی, احمدی, زید, امیری, سهیل. تأثیر هیدروکلوئید دانه های اسفرزه و ریحان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی سس کچاپ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 13(2): 307-321. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.49472


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب