آمار

تعداد نشریات55
تعداد شماره‌ها2,137
تعداد مقالات22,095
تعداد مشاهده مقاله95,664,377
تعداد دریافت فایل اصل مقاله33,226,030
خلیلیان, صفیه, ضیایی فر, امان محمد, اصغری, علی, کاشانی نژاد, مهدی, محبی, محبت. (1396). پیش‌بینی ضرایب انتقال حرارت سطحی و کینتیک های انتقال جرم نمونه های بادمجان طی فرایند سرخ کردن عمیق با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی (ANN). سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(2), 333-345. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.49966
صفیه خلیلیان; امان محمد ضیایی فر; علی اصغری; مهدی کاشانی نژاد; محبت محبی. "پیش‌بینی ضرایب انتقال حرارت سطحی و کینتیک های انتقال جرم نمونه های بادمجان طی فرایند سرخ کردن عمیق با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی (ANN)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 13, 2, 1396, 333-345. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.49966
خلیلیان, صفیه, ضیایی فر, امان محمد, اصغری, علی, کاشانی نژاد, مهدی, محبی, محبت. (1396). 'پیش‌بینی ضرایب انتقال حرارت سطحی و کینتیک های انتقال جرم نمونه های بادمجان طی فرایند سرخ کردن عمیق با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی (ANN)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(2), pp. 333-345. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.49966
خلیلیان, صفیه, ضیایی فر, امان محمد, اصغری, علی, کاشانی نژاد, مهدی, محبی, محبت. پیش‌بینی ضرایب انتقال حرارت سطحی و کینتیک های انتقال جرم نمونه های بادمجان طی فرایند سرخ کردن عمیق با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی (ANN). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 13(2): 333-345. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.49966


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب