آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,143
تعداد مقالات22,145
تعداد مشاهده مقاله96,803,835
تعداد دریافت فایل اصل مقاله34,491,450
صادقی, افسانه, غضنفری مقدم, احمد, هاشمی پور رفسنجانی, حسن, اخوان, حمیدرضا. (1396). تاثیر فرآیند صمغ‌گیری بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسایشی روغن دانه مورینگا (گز روغنی). سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(2), 405-414. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.46888
افسانه صادقی; احمد غضنفری مقدم; حسن هاشمی پور رفسنجانی; حمیدرضا اخوان. "تاثیر فرآیند صمغ‌گیری بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسایشی روغن دانه مورینگا (گز روغنی)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 13, 2, 1396, 405-414. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.46888
صادقی, افسانه, غضنفری مقدم, احمد, هاشمی پور رفسنجانی, حسن, اخوان, حمیدرضا. (1396). 'تاثیر فرآیند صمغ‌گیری بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسایشی روغن دانه مورینگا (گز روغنی)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(2), pp. 405-414. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.46888
صادقی, افسانه, غضنفری مقدم, احمد, هاشمی پور رفسنجانی, حسن, اخوان, حمیدرضا. تاثیر فرآیند صمغ‌گیری بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسایشی روغن دانه مورینگا (گز روغنی). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 13(2): 405-414. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.46888


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب