آمار

تعداد نشریات55
تعداد شماره‌ها2,137
تعداد مقالات22,057
تعداد مشاهده مقاله95,241,844
تعداد دریافت فایل اصل مقاله32,223,771
کاشانی نژاد, مرتضی, رضوی, سید محمد علی, مظاهری طهرانی, مصطفی, کاشانی نژاد, مهدی. (1396). خصوصیات حرارتی، بافتی و رئولوژیکی کره حاصل از شیر گاوی ارگانیک و شیر گوسفندی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(3), 66-79. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.46869
مرتضی کاشانی نژاد; سید محمد علی رضوی; مصطفی مظاهری طهرانی; مهدی کاشانی نژاد. "خصوصیات حرارتی، بافتی و رئولوژیکی کره حاصل از شیر گاوی ارگانیک و شیر گوسفندی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 13, 3, 1396, 66-79. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.46869
کاشانی نژاد, مرتضی, رضوی, سید محمد علی, مظاهری طهرانی, مصطفی, کاشانی نژاد, مهدی. (1396). 'خصوصیات حرارتی، بافتی و رئولوژیکی کره حاصل از شیر گاوی ارگانیک و شیر گوسفندی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(3), pp. 66-79. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.46869
کاشانی نژاد, مرتضی, رضوی, سید محمد علی, مظاهری طهرانی, مصطفی, کاشانی نژاد, مهدی. خصوصیات حرارتی، بافتی و رئولوژیکی کره حاصل از شیر گاوی ارگانیک و شیر گوسفندی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 13(3): 66-79. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.46869


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب