آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,143
تعداد مقالات22,147
تعداد مشاهده مقاله96,893,607
تعداد دریافت فایل اصل مقاله34,597,557
کاشانی نژاد, مرتضی, رضوی, سید محمد علی, مظاهری طهرانی, مصطفی, کاشانی نژاد, مهدی. (1396). خصوصیات حرارتی، بافتی و رئولوژیکی کره حاصل از شیر گاوی ارگانیک و شیر گوسفندی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(3), 66-79. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.46869
مرتضی کاشانی نژاد; سید محمد علی رضوی; مصطفی مظاهری طهرانی; مهدی کاشانی نژاد. "خصوصیات حرارتی، بافتی و رئولوژیکی کره حاصل از شیر گاوی ارگانیک و شیر گوسفندی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 13, 3, 1396, 66-79. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.46869
کاشانی نژاد, مرتضی, رضوی, سید محمد علی, مظاهری طهرانی, مصطفی, کاشانی نژاد, مهدی. (1396). 'خصوصیات حرارتی، بافتی و رئولوژیکی کره حاصل از شیر گاوی ارگانیک و شیر گوسفندی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(3), pp. 66-79. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.46869
کاشانی نژاد, مرتضی, رضوی, سید محمد علی, مظاهری طهرانی, مصطفی, کاشانی نژاد, مهدی. خصوصیات حرارتی، بافتی و رئولوژیکی کره حاصل از شیر گاوی ارگانیک و شیر گوسفندی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 13(3): 66-79. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.46869


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب