آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,148
تعداد مقالات22,197
تعداد مشاهده مقاله97,719,999
تعداد دریافت فایل اصل مقاله35,294,407
پورسید, سیده معصومه, معتمدزادگان, علی, محمدزاده میلانی, جعفر. (1396). تأثیر افزودن شیرخشک بر ویژگی های کیفی کیک یزدی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(4), 436-445. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.50177
سیده معصومه پورسید; علی معتمدزادگان; جعفر محمدزاده میلانی. "تأثیر افزودن شیرخشک بر ویژگی های کیفی کیک یزدی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 13, 4, 1396, 436-445. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.50177
پورسید, سیده معصومه, معتمدزادگان, علی, محمدزاده میلانی, جعفر. (1396). 'تأثیر افزودن شیرخشک بر ویژگی های کیفی کیک یزدی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(4), pp. 436-445. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.50177
پورسید, سیده معصومه, معتمدزادگان, علی, محمدزاده میلانی, جعفر. تأثیر افزودن شیرخشک بر ویژگی های کیفی کیک یزدی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 13(4): 436-445. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.50177


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب