آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,154
تعداد مقالات22,486
تعداد مشاهده مقاله103,566,430
تعداد دریافت فایل اصل مقاله49,445,564
پورسید, سیده معصومه, معتمدزادگان, علی, محمدزاده میلانی, جعفر. (1396). تأثیر افزودن شیرخشک بر ویژگی های کیفی کیک یزدی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(4), 436-445. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.50177
سیده معصومه پورسید; علی معتمدزادگان; جعفر محمدزاده میلانی. "تأثیر افزودن شیرخشک بر ویژگی های کیفی کیک یزدی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 13, 4, 1396, 436-445. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.50177
پورسید, سیده معصومه, معتمدزادگان, علی, محمدزاده میلانی, جعفر. (1396). 'تأثیر افزودن شیرخشک بر ویژگی های کیفی کیک یزدی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(4), pp. 436-445. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.50177
پورسید, سیده معصومه, معتمدزادگان, علی, محمدزاده میلانی, جعفر. تأثیر افزودن شیرخشک بر ویژگی های کیفی کیک یزدی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 13(4): 436-445. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.50177


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب