آمار

تعداد نشریات55
تعداد شماره‌ها2,137
تعداد مقالات22,095
تعداد مشاهده مقاله95,664,245
تعداد دریافت فایل اصل مقاله33,225,623
جوینده, حسین, دانش, عرفان, گودرزی, مصطفی. (1396). تأثیر آنزیم ترانس‌گلوتامیناز میکروبی بر ویژگی‌های فیزیکی، رئولوژیکی، بافتی و ارگانولپتیکی بستنی نیم‌چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(4), 469-479. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.50914
حسین جوینده; عرفان دانش; مصطفی گودرزی. "تأثیر آنزیم ترانس‌گلوتامیناز میکروبی بر ویژگی‌های فیزیکی، رئولوژیکی، بافتی و ارگانولپتیکی بستنی نیم‌چرب". سامانه مدیریت نشریات علمی, 13, 4, 1396, 469-479. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.50914
جوینده, حسین, دانش, عرفان, گودرزی, مصطفی. (1396). 'تأثیر آنزیم ترانس‌گلوتامیناز میکروبی بر ویژگی‌های فیزیکی، رئولوژیکی، بافتی و ارگانولپتیکی بستنی نیم‌چرب', سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(4), pp. 469-479. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.50914
جوینده, حسین, دانش, عرفان, گودرزی, مصطفی. تأثیر آنزیم ترانس‌گلوتامیناز میکروبی بر ویژگی‌های فیزیکی، رئولوژیکی، بافتی و ارگانولپتیکی بستنی نیم‌چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 13(4): 469-479. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.50914


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب