آمار

تعداد نشریات53
تعداد شماره‌ها2,131
تعداد مقالات22,023
تعداد مشاهده مقاله94,415,399
تعداد دریافت فایل اصل مقاله29,880,122
قادری, سجاد, مظاهری طهرانی, مصطفی, رضوی, سید محمد علی. (1396). ارزیابی تاثیر زمان رسانیدن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و بافتی بستنی گیاهی بر پایه شیر سویا و شیر کنجد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(4), 528-539. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.55743
سجاد قادری; مصطفی مظاهری طهرانی; سید محمد علی رضوی. "ارزیابی تاثیر زمان رسانیدن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و بافتی بستنی گیاهی بر پایه شیر سویا و شیر کنجد". سامانه مدیریت نشریات علمی, 13, 4, 1396, 528-539. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.55743
قادری, سجاد, مظاهری طهرانی, مصطفی, رضوی, سید محمد علی. (1396). 'ارزیابی تاثیر زمان رسانیدن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و بافتی بستنی گیاهی بر پایه شیر سویا و شیر کنجد', سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(4), pp. 528-539. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.55743
قادری, سجاد, مظاهری طهرانی, مصطفی, رضوی, سید محمد علی. ارزیابی تاثیر زمان رسانیدن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و بافتی بستنی گیاهی بر پایه شیر سویا و شیر کنجد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 13(4): 528-539. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.55743


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب