حاجی اقراری, فرناز, همایونی, عزیز, رحیم زاده ثانی, زینب. (1396). بررسی تاثیر جایگزینی ساکارز با شیره خرما بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی مالت. سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(4), 637-646. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.51604
فرناز حاجی اقراری; عزیز همایونی; زینب رحیم زاده ثانی. "بررسی تاثیر جایگزینی ساکارز با شیره خرما بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی مالت". سامانه مدیریت نشریات علمی, 13, 4, 1396, 637-646. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.51604
حاجی اقراری, فرناز, همایونی, عزیز, رحیم زاده ثانی, زینب. (1396). 'بررسی تاثیر جایگزینی ساکارز با شیره خرما بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی مالت', سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(4), pp. 637-646. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.51604
حاجی اقراری, فرناز, همایونی, عزیز, رحیم زاده ثانی, زینب. بررسی تاثیر جایگزینی ساکارز با شیره خرما بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی مالت. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 13(4): 637-646. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.51604