آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,166
تعداد مقالات22,587
تعداد مشاهده مقاله118,619,504
تعداد دریافت فایل اصل مقاله52,033,698
پورفرزاد, امیر, کریمی, مهدی, احمدیان, زهرا, هجری ظریفی, سودیه, غیبی, سیامک. (1396). استفاده از خواص مکانیکی خمیر در پیشگویی رئولوژی خمیر، جنبه‌های کیفی، حسی، ماندگاری و ریزساختار نان: بررسی با روش‌های چند متغیره متقارن و نامتقارن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(5), 663-679. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.53614
امیر پورفرزاد; مهدی کریمی; زهرا احمدیان; سودیه هجری ظریفی; سیامک غیبی. "استفاده از خواص مکانیکی خمیر در پیشگویی رئولوژی خمیر، جنبه‌های کیفی، حسی، ماندگاری و ریزساختار نان: بررسی با روش‌های چند متغیره متقارن و نامتقارن". سامانه مدیریت نشریات علمی, 13, 5, 1396, 663-679. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.53614
پورفرزاد, امیر, کریمی, مهدی, احمدیان, زهرا, هجری ظریفی, سودیه, غیبی, سیامک. (1396). 'استفاده از خواص مکانیکی خمیر در پیشگویی رئولوژی خمیر، جنبه‌های کیفی، حسی، ماندگاری و ریزساختار نان: بررسی با روش‌های چند متغیره متقارن و نامتقارن', سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(5), pp. 663-679. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.53614
پورفرزاد, امیر, کریمی, مهدی, احمدیان, زهرا, هجری ظریفی, سودیه, غیبی, سیامک. استفاده از خواص مکانیکی خمیر در پیشگویی رئولوژی خمیر، جنبه‌های کیفی، حسی، ماندگاری و ریزساختار نان: بررسی با روش‌های چند متغیره متقارن و نامتقارن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 13(5): 663-679. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.53614


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب