آمار

تعداد نشریات55
تعداد شماره‌ها2,137
تعداد مقالات22,062
تعداد مشاهده مقاله95,468,782
تعداد دریافت فایل اصل مقاله32,701,419
عطار, بتول, سیدالنگی, سیده زهرا, جرجانی, سارا. (1397). تاثیر افزودن هیدروکلوئید زانتان در پوشش میگوی سوخاری وانامی (Litopenaeus vannamei) برجذب روغن، شاخص‌های کیفیت غذایی و خصوصیات حسی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(1), 107-118. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.56879
بتول عطار; سیده زهرا سیدالنگی; سارا جرجانی. "تاثیر افزودن هیدروکلوئید زانتان در پوشش میگوی سوخاری وانامی (Litopenaeus vannamei) برجذب روغن، شاخص‌های کیفیت غذایی و خصوصیات حسی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 14, 1, 1397, 107-118. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.56879
عطار, بتول, سیدالنگی, سیده زهرا, جرجانی, سارا. (1397). 'تاثیر افزودن هیدروکلوئید زانتان در پوشش میگوی سوخاری وانامی (Litopenaeus vannamei) برجذب روغن، شاخص‌های کیفیت غذایی و خصوصیات حسی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(1), pp. 107-118. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.56879
عطار, بتول, سیدالنگی, سیده زهرا, جرجانی, سارا. تاثیر افزودن هیدروکلوئید زانتان در پوشش میگوی سوخاری وانامی (Litopenaeus vannamei) برجذب روغن، شاخص‌های کیفیت غذایی و خصوصیات حسی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 14(1): 107-118. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.56879


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب