آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,143
تعداد مقالات22,145
تعداد مشاهده مقاله96,802,865
تعداد دریافت فایل اصل مقاله34,491,005
حیدری, سکینه, شعبان پور, بهاره, پورعاشوری, پرستو. (1397). اثر افزودن فیبرهای خوراکی گندم و جودوسر برکیفیت و جلوگیری از تغییر شکل میگوی تقلیدی حین فرآیند سرخ کردن عمیق. سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(1), 207-217. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.58850
سکینه حیدری; بهاره شعبان پور; پرستو پورعاشوری. "اثر افزودن فیبرهای خوراکی گندم و جودوسر برکیفیت و جلوگیری از تغییر شکل میگوی تقلیدی حین فرآیند سرخ کردن عمیق". سامانه مدیریت نشریات علمی, 14, 1, 1397, 207-217. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.58850
حیدری, سکینه, شعبان پور, بهاره, پورعاشوری, پرستو. (1397). 'اثر افزودن فیبرهای خوراکی گندم و جودوسر برکیفیت و جلوگیری از تغییر شکل میگوی تقلیدی حین فرآیند سرخ کردن عمیق', سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(1), pp. 207-217. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.58850
حیدری, سکینه, شعبان پور, بهاره, پورعاشوری, پرستو. اثر افزودن فیبرهای خوراکی گندم و جودوسر برکیفیت و جلوگیری از تغییر شکل میگوی تقلیدی حین فرآیند سرخ کردن عمیق. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 14(1): 207-217. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.58850


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب