آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,157
تعداد مقالات22,290
تعداد مشاهده مقاله98,684,309
تعداد دریافت فایل اصل مقاله37,713,459
عابدیان, میثم, ضیاءالحق, سیدحمیدرضا, نجفی, علی. (1397). اثر پوشش‌های خوراکی چیتوزان، آلژینات سدیم و کنسانتره پروتئین آب پنیر بر ماندگاری زردآلوی رقم رجبعلی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(2), 307-320. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.57472
میثم عابدیان; سیدحمیدرضا ضیاءالحق; علی نجفی. "اثر پوشش‌های خوراکی چیتوزان، آلژینات سدیم و کنسانتره پروتئین آب پنیر بر ماندگاری زردآلوی رقم رجبعلی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 14, 2, 1397, 307-320. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.57472
عابدیان, میثم, ضیاءالحق, سیدحمیدرضا, نجفی, علی. (1397). 'اثر پوشش‌های خوراکی چیتوزان، آلژینات سدیم و کنسانتره پروتئین آب پنیر بر ماندگاری زردآلوی رقم رجبعلی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(2), pp. 307-320. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.57472
عابدیان, میثم, ضیاءالحق, سیدحمیدرضا, نجفی, علی. اثر پوشش‌های خوراکی چیتوزان، آلژینات سدیم و کنسانتره پروتئین آب پنیر بر ماندگاری زردآلوی رقم رجبعلی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 14(2): 307-320. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.57472


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب