آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,143
تعداد مقالات22,147
تعداد مشاهده مقاله96,900,939
تعداد دریافت فایل اصل مقاله34,611,904
شیخ الاسلامی, زهرا, کریمی, مهدی, هجرانی, تکتم, قیافه داودی, مهدی, فاطمیان, حامد. (1397). اثر هم افزایی صمغ های دانه ریحان و کتیرا بر ویژگی‌های کیفی نان بربری نیم‌پز منجمد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(2), 359-369. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.63165
زهرا شیخ الاسلامی; مهدی کریمی; تکتم هجرانی; مهدی قیافه داودی; حامد فاطمیان. "اثر هم افزایی صمغ های دانه ریحان و کتیرا بر ویژگی‌های کیفی نان بربری نیم‌پز منجمد". سامانه مدیریت نشریات علمی, 14, 2, 1397, 359-369. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.63165
شیخ الاسلامی, زهرا, کریمی, مهدی, هجرانی, تکتم, قیافه داودی, مهدی, فاطمیان, حامد. (1397). 'اثر هم افزایی صمغ های دانه ریحان و کتیرا بر ویژگی‌های کیفی نان بربری نیم‌پز منجمد', سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(2), pp. 359-369. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.63165
شیخ الاسلامی, زهرا, کریمی, مهدی, هجرانی, تکتم, قیافه داودی, مهدی, فاطمیان, حامد. اثر هم افزایی صمغ های دانه ریحان و کتیرا بر ویژگی‌های کیفی نان بربری نیم‌پز منجمد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 14(2): 359-369. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.63165


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب