آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,161
تعداد مقالات22,517
تعداد مشاهده مقاله106,928,420
تعداد دریافت فایل اصل مقاله50,857,661
عبدی, نازنین, مفتون آزاد, ندا, حیدری نسب, امیر, بدیعی, فوژان. (1397). مطالعه عوامل مؤثر بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حرارتی پودر خرمای کبکاب: بهینه‌سازی تأثیر دما و ترکیبات ضدچسبندگی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(2), 427-438. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.61114
نازنین عبدی; ندا مفتون آزاد; امیر حیدری نسب; فوژان بدیعی. "مطالعه عوامل مؤثر بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حرارتی پودر خرمای کبکاب: بهینه‌سازی تأثیر دما و ترکیبات ضدچسبندگی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 14, 2, 1397, 427-438. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.61114
عبدی, نازنین, مفتون آزاد, ندا, حیدری نسب, امیر, بدیعی, فوژان. (1397). 'مطالعه عوامل مؤثر بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حرارتی پودر خرمای کبکاب: بهینه‌سازی تأثیر دما و ترکیبات ضدچسبندگی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(2), pp. 427-438. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.61114
عبدی, نازنین, مفتون آزاد, ندا, حیدری نسب, امیر, بدیعی, فوژان. مطالعه عوامل مؤثر بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حرارتی پودر خرمای کبکاب: بهینه‌سازی تأثیر دما و ترکیبات ضدچسبندگی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 14(2): 427-438. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.61114


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب