آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,157
تعداد مقالات22,290
تعداد مشاهده مقاله98,684,289
تعداد دریافت فایل اصل مقاله37,712,906
عبدی, نازنین, مفتون آزاد, ندا, حیدری نسب, امیر, بدیعی, فوژان. (1397). مطالعه عوامل مؤثر بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حرارتی پودر خرمای کبکاب: بهینه‌سازی تأثیر دما و ترکیبات ضدچسبندگی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(2), 427-438. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.61114
نازنین عبدی; ندا مفتون آزاد; امیر حیدری نسب; فوژان بدیعی. "مطالعه عوامل مؤثر بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حرارتی پودر خرمای کبکاب: بهینه‌سازی تأثیر دما و ترکیبات ضدچسبندگی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 14, 2, 1397, 427-438. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.61114
عبدی, نازنین, مفتون آزاد, ندا, حیدری نسب, امیر, بدیعی, فوژان. (1397). 'مطالعه عوامل مؤثر بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حرارتی پودر خرمای کبکاب: بهینه‌سازی تأثیر دما و ترکیبات ضدچسبندگی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(2), pp. 427-438. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.61114
عبدی, نازنین, مفتون آزاد, ندا, حیدری نسب, امیر, بدیعی, فوژان. مطالعه عوامل مؤثر بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حرارتی پودر خرمای کبکاب: بهینه‌سازی تأثیر دما و ترکیبات ضدچسبندگی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 14(2): 427-438. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.61114


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب