آمار

تعداد نشریات55
تعداد شماره‌ها2,137
تعداد مقالات22,091
تعداد مشاهده مقاله95,632,379
تعداد دریافت فایل اصل مقاله33,152,694
نجاتی زاده, صبا, ملک زاده شفارودی, سعید, آستارایی, علیرضا, مشتاقی, نسرین. (1397). تأثیر نانو‌ذرات دی‌اکسید تیتانیوم و EDTA بر برخی عناصر غذایی و خصوصیات رشدی گیاه اسفناج (Spinacea oleracea). سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(3), 419-427. doi: 10.22067/jhorts4.v32i3.67146
صبا نجاتی زاده; سعید ملک زاده شفارودی; علیرضا آستارایی; نسرین مشتاقی. "تأثیر نانو‌ذرات دی‌اکسید تیتانیوم و EDTA بر برخی عناصر غذایی و خصوصیات رشدی گیاه اسفناج (Spinacea oleracea)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 32, 3, 1397, 419-427. doi: 10.22067/jhorts4.v32i3.67146
نجاتی زاده, صبا, ملک زاده شفارودی, سعید, آستارایی, علیرضا, مشتاقی, نسرین. (1397). 'تأثیر نانو‌ذرات دی‌اکسید تیتانیوم و EDTA بر برخی عناصر غذایی و خصوصیات رشدی گیاه اسفناج (Spinacea oleracea)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(3), pp. 419-427. doi: 10.22067/jhorts4.v32i3.67146
نجاتی زاده, صبا, ملک زاده شفارودی, سعید, آستارایی, علیرضا, مشتاقی, نسرین. تأثیر نانو‌ذرات دی‌اکسید تیتانیوم و EDTA بر برخی عناصر غذایی و خصوصیات رشدی گیاه اسفناج (Spinacea oleracea). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 32(3): 419-427. doi: 10.22067/jhorts4.v32i3.67146


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب