آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,163
تعداد مقالات22,346
تعداد مشاهده مقاله99,911,478
تعداد دریافت فایل اصل مقاله40,898,945
حسین زاده, حسین اصغر, فریور, فریبا, بیات کوهسار, جواد, قنبری, فرزاد. (1399). تأثیر روش‌های مختلف عمل‌آوری فیزیکی و بیولوژیکی بر ترکیب شیمیایی و تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای دانه‌‌ی ذرت. سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(1), 35-45. doi: 10.22067/ijasr.v12i1.78492
حسین اصغر حسین زاده; فریبا فریور; جواد بیات کوهسار; فرزاد قنبری. "تأثیر روش‌های مختلف عمل‌آوری فیزیکی و بیولوژیکی بر ترکیب شیمیایی و تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای دانه‌‌ی ذرت". سامانه مدیریت نشریات علمی, 12, 1, 1399, 35-45. doi: 10.22067/ijasr.v12i1.78492
حسین زاده, حسین اصغر, فریور, فریبا, بیات کوهسار, جواد, قنبری, فرزاد. (1399). 'تأثیر روش‌های مختلف عمل‌آوری فیزیکی و بیولوژیکی بر ترکیب شیمیایی و تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای دانه‌‌ی ذرت', سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(1), pp. 35-45. doi: 10.22067/ijasr.v12i1.78492
حسین زاده, حسین اصغر, فریور, فریبا, بیات کوهسار, جواد, قنبری, فرزاد. تأثیر روش‌های مختلف عمل‌آوری فیزیکی و بیولوژیکی بر ترکیب شیمیایی و تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای دانه‌‌ی ذرت. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 12(1): 35-45. doi: 10.22067/ijasr.v12i1.78492


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب