آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,157
تعداد مقالات22,288
تعداد مشاهده مقاله98,739,827
تعداد دریافت فایل اصل مقاله38,044,596
فرهادی چیتگر, محمد, اعلمی, مهران, مقصودلو, یحیی, عطارودی, محمدرضا. (1397). اثر غلظت‌های مختلف پکتین بر پایداری رنگ و آنتوسیانین‌های زرشک سیاه(B. cratagina) در سیستم مدل پاستیل میوه‌ای. سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(4), 617-628. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.38628
محمد فرهادی چیتگر; مهران اعلمی; یحیی مقصودلو; محمدرضا عطارودی. "اثر غلظت‌های مختلف پکتین بر پایداری رنگ و آنتوسیانین‌های زرشک سیاه(B. cratagina) در سیستم مدل پاستیل میوه‌ای". سامانه مدیریت نشریات علمی, 14, 4, 1397, 617-628. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.38628
فرهادی چیتگر, محمد, اعلمی, مهران, مقصودلو, یحیی, عطارودی, محمدرضا. (1397). 'اثر غلظت‌های مختلف پکتین بر پایداری رنگ و آنتوسیانین‌های زرشک سیاه(B. cratagina) در سیستم مدل پاستیل میوه‌ای', سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(4), pp. 617-628. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.38628
فرهادی چیتگر, محمد, اعلمی, مهران, مقصودلو, یحیی, عطارودی, محمدرضا. اثر غلظت‌های مختلف پکتین بر پایداری رنگ و آنتوسیانین‌های زرشک سیاه(B. cratagina) در سیستم مدل پاستیل میوه‌ای. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 14(4): 617-628. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.38628


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب