آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,163
تعداد مقالات22,344
تعداد مشاهده مقاله99,862,887
تعداد دریافت فایل اصل مقاله40,839,856
بهادران, سارا, کرامت, جواد, حجت الاسلامی, محمد. (1397). تاثیر اضافه کردن آرد بزرک بر ویژگی‌های فیزیکی کیک اسفنجی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(4), 671-684. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.32711
سارا بهادران; جواد کرامت; محمد حجت الاسلامی. "تاثیر اضافه کردن آرد بزرک بر ویژگی‌های فیزیکی کیک اسفنجی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 14, 4, 1397, 671-684. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.32711
بهادران, سارا, کرامت, جواد, حجت الاسلامی, محمد. (1397). 'تاثیر اضافه کردن آرد بزرک بر ویژگی‌های فیزیکی کیک اسفنجی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(4), pp. 671-684. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.32711
بهادران, سارا, کرامت, جواد, حجت الاسلامی, محمد. تاثیر اضافه کردن آرد بزرک بر ویژگی‌های فیزیکی کیک اسفنجی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 14(4): 671-684. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.32711


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب