آمار

تعداد نشریات55
تعداد شماره‌ها2,137
تعداد مقالات22,051
تعداد مشاهده مقاله94,896,464
تعداد دریافت فایل اصل مقاله31,325,524
تام سن, مریم, سلطانی زاده, نفیسه, شکرچی زاده, هاجر. (1397). بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ناگت مرغ تولید شده با آرد دانه تاج خروس. سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(5), 755-765. doi: 10.22067/ifstrj.v14i5.66321
مریم تام سن; نفیسه سلطانی زاده; هاجر شکرچی زاده. "بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ناگت مرغ تولید شده با آرد دانه تاج خروس". سامانه مدیریت نشریات علمی, 14, 5, 1397, 755-765. doi: 10.22067/ifstrj.v14i5.66321
تام سن, مریم, سلطانی زاده, نفیسه, شکرچی زاده, هاجر. (1397). 'بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ناگت مرغ تولید شده با آرد دانه تاج خروس', سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(5), pp. 755-765. doi: 10.22067/ifstrj.v14i5.66321
تام سن, مریم, سلطانی زاده, نفیسه, شکرچی زاده, هاجر. بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ناگت مرغ تولید شده با آرد دانه تاج خروس. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 14(5): 755-765. doi: 10.22067/ifstrj.v14i5.66321


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب