آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,164
تعداد مقالات22,570
تعداد مشاهده مقاله113,155,367
تعداد دریافت فایل اصل مقاله51,833,024
کیانیانی, شکیبا, وریدی, محمد جواد, وریدی, مهدی. (1398). بررسی اثر جایگزینی ژل آلوئه‌ورا با چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، تکنولوژیکی و حسی سوسیس حاوی40 درصد گوشت قرمز. سامانه مدیریت نشریات علمی, 15(1), 1-11. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.60437
شکیبا کیانیانی; محمد جواد وریدی; مهدی وریدی. "بررسی اثر جایگزینی ژل آلوئه‌ورا با چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، تکنولوژیکی و حسی سوسیس حاوی40 درصد گوشت قرمز". سامانه مدیریت نشریات علمی, 15, 1, 1398, 1-11. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.60437
کیانیانی, شکیبا, وریدی, محمد جواد, وریدی, مهدی. (1398). 'بررسی اثر جایگزینی ژل آلوئه‌ورا با چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، تکنولوژیکی و حسی سوسیس حاوی40 درصد گوشت قرمز', سامانه مدیریت نشریات علمی, 15(1), pp. 1-11. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.60437
کیانیانی, شکیبا, وریدی, محمد جواد, وریدی, مهدی. بررسی اثر جایگزینی ژل آلوئه‌ورا با چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، تکنولوژیکی و حسی سوسیس حاوی40 درصد گوشت قرمز. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 15(1): 1-11. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.60437


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب