آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,165
تعداد مقالات22,577
تعداد مشاهده مقاله117,335,122
تعداد دریافت فایل اصل مقاله51,993,599
توریان, فهیمه, عزیزخانی, مریم. (1398). بهبود پایداری اکسیداسیون روغن کانولا با استفاده از عصاره میوه گیاه زنیان به‌عنوان یک آنتی‌اکسیدان طبیعی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 15(1), 13-24. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.60120
فهیمه توریان; مریم عزیزخانی. "بهبود پایداری اکسیداسیون روغن کانولا با استفاده از عصاره میوه گیاه زنیان به‌عنوان یک آنتی‌اکسیدان طبیعی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 15, 1, 1398, 13-24. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.60120
توریان, فهیمه, عزیزخانی, مریم. (1398). 'بهبود پایداری اکسیداسیون روغن کانولا با استفاده از عصاره میوه گیاه زنیان به‌عنوان یک آنتی‌اکسیدان طبیعی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 15(1), pp. 13-24. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.60120
توریان, فهیمه, عزیزخانی, مریم. بهبود پایداری اکسیداسیون روغن کانولا با استفاده از عصاره میوه گیاه زنیان به‌عنوان یک آنتی‌اکسیدان طبیعی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 15(1): 13-24. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.60120


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب