آمار

تعداد نشریات55
تعداد شماره‌ها2,137
تعداد مقالات22,056
تعداد مشاهده مقاله95,184,320
تعداد دریافت فایل اصل مقاله32,076,324
اسمعیلی خانی, نیلوفر, مهدی خانی, شادی, محمدی, علی. (1398). بررسی اثر پروتئاز قارچی آسپرژیلوس نایجر بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت گوساله. سامانه مدیریت نشریات علمی, 15(1), 25-35. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.60768
نیلوفر اسمعیلی خانی; شادی مهدی خانی; علی محمدی. "بررسی اثر پروتئاز قارچی آسپرژیلوس نایجر بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت گوساله". سامانه مدیریت نشریات علمی, 15, 1, 1398, 25-35. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.60768
اسمعیلی خانی, نیلوفر, مهدی خانی, شادی, محمدی, علی. (1398). 'بررسی اثر پروتئاز قارچی آسپرژیلوس نایجر بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت گوساله', سامانه مدیریت نشریات علمی, 15(1), pp. 25-35. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.60768
اسمعیلی خانی, نیلوفر, مهدی خانی, شادی, محمدی, علی. بررسی اثر پروتئاز قارچی آسپرژیلوس نایجر بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت گوساله. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 15(1): 25-35. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.60768


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب