آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,153
تعداد مقالات22,468
تعداد مشاهده مقاله103,224,405
تعداد دریافت فایل اصل مقاله48,603,051
اسمعیلی خانی, نیلوفر, مهدی خانی, شادی, محمدی, علی. (1398). بررسی اثر پروتئاز قارچی آسپرژیلوس نایجر بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت گوساله. سامانه مدیریت نشریات علمی, 15(1), 25-35. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.60768
نیلوفر اسمعیلی خانی; شادی مهدی خانی; علی محمدی. "بررسی اثر پروتئاز قارچی آسپرژیلوس نایجر بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت گوساله". سامانه مدیریت نشریات علمی, 15, 1, 1398, 25-35. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.60768
اسمعیلی خانی, نیلوفر, مهدی خانی, شادی, محمدی, علی. (1398). 'بررسی اثر پروتئاز قارچی آسپرژیلوس نایجر بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت گوساله', سامانه مدیریت نشریات علمی, 15(1), pp. 25-35. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.60768
اسمعیلی خانی, نیلوفر, مهدی خانی, شادی, محمدی, علی. بررسی اثر پروتئاز قارچی آسپرژیلوس نایجر بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت گوساله. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 15(1): 25-35. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.60768


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب