آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,164
تعداد مقالات22,570
تعداد مشاهده مقاله113,283,629
تعداد دریافت فایل اصل مقاله51,840,283
اسمعیلی خانی, نیلوفر, مهدی خانی, شادی, محمدی, علی. (1398). بررسی اثر پروتئاز قارچی آسپرژیلوس نایجر بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت گوساله. سامانه مدیریت نشریات علمی, 15(1), 25-35. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.60768
نیلوفر اسمعیلی خانی; شادی مهدی خانی; علی محمدی. "بررسی اثر پروتئاز قارچی آسپرژیلوس نایجر بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت گوساله". سامانه مدیریت نشریات علمی, 15, 1, 1398, 25-35. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.60768
اسمعیلی خانی, نیلوفر, مهدی خانی, شادی, محمدی, علی. (1398). 'بررسی اثر پروتئاز قارچی آسپرژیلوس نایجر بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت گوساله', سامانه مدیریت نشریات علمی, 15(1), pp. 25-35. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.60768
اسمعیلی خانی, نیلوفر, مهدی خانی, شادی, محمدی, علی. بررسی اثر پروتئاز قارچی آسپرژیلوس نایجر بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت گوساله. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 15(1): 25-35. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.60768


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب