آمار

تعداد نشریات55
تعداد شماره‌ها2,137
تعداد مقالات22,057
تعداد مشاهده مقاله95,241,878
تعداد دریافت فایل اصل مقاله32,224,044
غلامی, فرشته, انصاری, سارا. (1398). اثر فرایند برشته کردن به روش آون و مادون قرمز بر برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و کیفی دانه سویا. سامانه مدیریت نشریات علمی, 15(1), 133-144. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.72043
فرشته غلامی; سارا انصاری. "اثر فرایند برشته کردن به روش آون و مادون قرمز بر برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و کیفی دانه سویا". سامانه مدیریت نشریات علمی, 15, 1, 1398, 133-144. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.72043
غلامی, فرشته, انصاری, سارا. (1398). 'اثر فرایند برشته کردن به روش آون و مادون قرمز بر برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و کیفی دانه سویا', سامانه مدیریت نشریات علمی, 15(1), pp. 133-144. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.72043
غلامی, فرشته, انصاری, سارا. اثر فرایند برشته کردن به روش آون و مادون قرمز بر برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و کیفی دانه سویا. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 15(1): 133-144. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.72043


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب