آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,064
تعداد مقالات21,365
تعداد مشاهده مقاله50,966,137
تعداد دریافت فایل اصل مقاله22,317,806
حسینی, فرشته, رفتنی امیری, زینب. (1397). بهینه‌سازی فرمولاسیون خامه شیرین کم‌کالری با استفاده از روش سطح پاسخ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(6), 87-100. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.70033
فرشته حسینی; زینب رفتنی امیری. "بهینه‌سازی فرمولاسیون خامه شیرین کم‌کالری با استفاده از روش سطح پاسخ". سامانه مدیریت نشریات علمی, 14, 6, 1397, 87-100. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.70033
حسینی, فرشته, رفتنی امیری, زینب. (1397). 'بهینه‌سازی فرمولاسیون خامه شیرین کم‌کالری با استفاده از روش سطح پاسخ', سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(6), pp. 87-100. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.70033
حسینی, فرشته, رفتنی امیری, زینب. بهینه‌سازی فرمولاسیون خامه شیرین کم‌کالری با استفاده از روش سطح پاسخ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 14(6): 87-100. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.70033


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب