آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,147
تعداد مقالات22,186
تعداد مشاهده مقاله97,680,098
تعداد دریافت فایل اصل مقاله35,267,146
عین علی افجه, مریم, پوراحمد, رضوان, اکبری آدرگانی, بهروز, آذین, مهرداد. (1398). بررسی مقدار اسیدهای آلی، ویژگی‌های میکروبی و حسی ماست نوشیدنی پروبیوتیک حاوی گلوکز اکسیداز تثبیت شده بر روی نانوذرات مغناطیسی کیتوزان. سامانه مدیریت نشریات علمی, 15(2), 245-255. doi: 10.22067/ifstrj.v15i2.73767
مریم عین علی افجه; رضوان پوراحمد; بهروز اکبری آدرگانی; مهرداد آذین. "بررسی مقدار اسیدهای آلی، ویژگی‌های میکروبی و حسی ماست نوشیدنی پروبیوتیک حاوی گلوکز اکسیداز تثبیت شده بر روی نانوذرات مغناطیسی کیتوزان". سامانه مدیریت نشریات علمی, 15, 2, 1398, 245-255. doi: 10.22067/ifstrj.v15i2.73767
عین علی افجه, مریم, پوراحمد, رضوان, اکبری آدرگانی, بهروز, آذین, مهرداد. (1398). 'بررسی مقدار اسیدهای آلی، ویژگی‌های میکروبی و حسی ماست نوشیدنی پروبیوتیک حاوی گلوکز اکسیداز تثبیت شده بر روی نانوذرات مغناطیسی کیتوزان', سامانه مدیریت نشریات علمی, 15(2), pp. 245-255. doi: 10.22067/ifstrj.v15i2.73767
عین علی افجه, مریم, پوراحمد, رضوان, اکبری آدرگانی, بهروز, آذین, مهرداد. بررسی مقدار اسیدهای آلی، ویژگی‌های میکروبی و حسی ماست نوشیدنی پروبیوتیک حاوی گلوکز اکسیداز تثبیت شده بر روی نانوذرات مغناطیسی کیتوزان. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 15(2): 245-255. doi: 10.22067/ifstrj.v15i2.73767


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب