آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,143
تعداد مقالات22,145
تعداد مشاهده مقاله96,817,125
تعداد دریافت فایل اصل مقاله34,506,555
احمدیان مسک, سهیلا, طباطبایی یزدی, فریده, مرتضوی, سید علی, کوچکی, آرش. (1398). بررسی اثر پودر جوانه گندم بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی کفیر. سامانه مدیریت نشریات علمی, 15(4), 395-406. doi: 10.22067/ifstrj.v15i4.76680
سهیلا احمدیان مسک; فریده طباطبایی یزدی; سید علی مرتضوی; آرش کوچکی. "بررسی اثر پودر جوانه گندم بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی کفیر". سامانه مدیریت نشریات علمی, 15, 4, 1398, 395-406. doi: 10.22067/ifstrj.v15i4.76680
احمدیان مسک, سهیلا, طباطبایی یزدی, فریده, مرتضوی, سید علی, کوچکی, آرش. (1398). 'بررسی اثر پودر جوانه گندم بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی کفیر', سامانه مدیریت نشریات علمی, 15(4), pp. 395-406. doi: 10.22067/ifstrj.v15i4.76680
احمدیان مسک, سهیلا, طباطبایی یزدی, فریده, مرتضوی, سید علی, کوچکی, آرش. بررسی اثر پودر جوانه گندم بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی کفیر. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 15(4): 395-406. doi: 10.22067/ifstrj.v15i4.76680


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب