آمار

تعداد نشریات55
تعداد شماره‌ها2,137
تعداد مقالات22,051
تعداد مشاهده مقاله94,901,977
تعداد دریافت فایل اصل مقاله31,342,362
مهدیان, الهام, کاراژیان, رضا. (1398). بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی سین‌بیوتیک با کاربرد فیبر حاصل از پوست میوه‌جات و باکتری لاکتوباسیلوس کازئی LC-01. سامانه مدیریت نشریات علمی, 15(6), 103-112. doi: 10.22067/ifstrj.v16i1.72734
الهام مهدیان; رضا کاراژیان. "بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی سین‌بیوتیک با کاربرد فیبر حاصل از پوست میوه‌جات و باکتری لاکتوباسیلوس کازئی LC-01". سامانه مدیریت نشریات علمی, 15, 6, 1398, 103-112. doi: 10.22067/ifstrj.v16i1.72734
مهدیان, الهام, کاراژیان, رضا. (1398). 'بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی سین‌بیوتیک با کاربرد فیبر حاصل از پوست میوه‌جات و باکتری لاکتوباسیلوس کازئی LC-01', سامانه مدیریت نشریات علمی, 15(6), pp. 103-112. doi: 10.22067/ifstrj.v16i1.72734
مهدیان, الهام, کاراژیان, رضا. بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی سین‌بیوتیک با کاربرد فیبر حاصل از پوست میوه‌جات و باکتری لاکتوباسیلوس کازئی LC-01. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 15(6): 103-112. doi: 10.22067/ifstrj.v16i1.72734


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب