آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,166
تعداد مقالات22,586
تعداد مشاهده مقاله117,945,844
تعداد دریافت فایل اصل مقاله52,010,937
زنگنه, نگین, برزگر, حسن, علیزاده بهبهانی, بهروز, مهرنیا, محمدامین. (1399). بررسی اثر سطوح مختلف ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر ویژگی‌ های تغذیه‌ ای، فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(2), 207-220. doi: 10.22067/ifstrj.v16i2.81859
نگین زنگنه; حسن برزگر; بهروز علیزاده بهبهانی; محمدامین مهرنیا. "بررسی اثر سطوح مختلف ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر ویژگی‌ های تغذیه‌ ای، فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 16, 2, 1399, 207-220. doi: 10.22067/ifstrj.v16i2.81859
زنگنه, نگین, برزگر, حسن, علیزاده بهبهانی, بهروز, مهرنیا, محمدامین. (1399). 'بررسی اثر سطوح مختلف ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر ویژگی‌ های تغذیه‌ ای، فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(2), pp. 207-220. doi: 10.22067/ifstrj.v16i2.81859
زنگنه, نگین, برزگر, حسن, علیزاده بهبهانی, بهروز, مهرنیا, محمدامین. بررسی اثر سطوح مختلف ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر ویژگی‌ های تغذیه‌ ای، فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 16(2): 207-220. doi: 10.22067/ifstrj.v16i2.81859


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب