آمار

تعداد نشریات53
تعداد شماره‌ها2,131
تعداد مقالات22,024
تعداد مشاهده مقاله94,416,025
تعداد دریافت فایل اصل مقاله29,882,419
امیدی میرزائی, مرضیه, حجتی, محمد, علیزاده بهبهانی, بهروز, نوشاد, محمد. (1399). تعیین ترکیبات شیمیایی، ویژگی‌های ضداکسایشی و فعالیت ضدمیکروبی اسانس دانه گشنیز بر تعدادی از میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا. سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(2), 221-233. doi: 10.22067/ifstrj.v16i2.82025
مرضیه امیدی میرزائی; محمد حجتی; بهروز علیزاده بهبهانی; محمد نوشاد. "تعیین ترکیبات شیمیایی، ویژگی‌های ضداکسایشی و فعالیت ضدمیکروبی اسانس دانه گشنیز بر تعدادی از میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا". سامانه مدیریت نشریات علمی, 16, 2, 1399, 221-233. doi: 10.22067/ifstrj.v16i2.82025
امیدی میرزائی, مرضیه, حجتی, محمد, علیزاده بهبهانی, بهروز, نوشاد, محمد. (1399). 'تعیین ترکیبات شیمیایی، ویژگی‌های ضداکسایشی و فعالیت ضدمیکروبی اسانس دانه گشنیز بر تعدادی از میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا', سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(2), pp. 221-233. doi: 10.22067/ifstrj.v16i2.82025
امیدی میرزائی, مرضیه, حجتی, محمد, علیزاده بهبهانی, بهروز, نوشاد, محمد. تعیین ترکیبات شیمیایی، ویژگی‌های ضداکسایشی و فعالیت ضدمیکروبی اسانس دانه گشنیز بر تعدادی از میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 16(2): 221-233. doi: 10.22067/ifstrj.v16i2.82025


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب