آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,158
تعداد مقالات22,507
تعداد مشاهده مقاله105,392,366
تعداد دریافت فایل اصل مقاله50,615,651
ایوانی, فاطمه, ناصحی, بهزاد, نوشاد, محمد, برزگر, حسن. (1399). بررسی اثر جایگزینی آرد گندم با پودر هسته انار بر ویژگی‌های کیفی کیک اسفنجی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(4), 437-452. doi: 10.22067/ifstrj.v16i4.81476
فاطمه ایوانی; بهزاد ناصحی; محمد نوشاد; حسن برزگر. "بررسی اثر جایگزینی آرد گندم با پودر هسته انار بر ویژگی‌های کیفی کیک اسفنجی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 16, 4, 1399, 437-452. doi: 10.22067/ifstrj.v16i4.81476
ایوانی, فاطمه, ناصحی, بهزاد, نوشاد, محمد, برزگر, حسن. (1399). 'بررسی اثر جایگزینی آرد گندم با پودر هسته انار بر ویژگی‌های کیفی کیک اسفنجی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(4), pp. 437-452. doi: 10.22067/ifstrj.v16i4.81476
ایوانی, فاطمه, ناصحی, بهزاد, نوشاد, محمد, برزگر, حسن. بررسی اثر جایگزینی آرد گندم با پودر هسته انار بر ویژگی‌های کیفی کیک اسفنجی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 16(4): 437-452. doi: 10.22067/ifstrj.v16i4.81476


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب