آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,100
تعداد مقالات21,800
تعداد مشاهده مقاله88,198,486
تعداد دریافت فایل اصل مقاله26,219,181
ایوانی, فاطمه, ناصحی, بهزاد, نوشاد, محمد, برزگر, حسن. (1399). بررسی اثر جایگزینی آرد گندم با پودر هسته انار بر ویژگی‌های کیفی کیک اسفنجی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(4), 437-452. doi: 10.22067/ifstrj.v16i4.81476
فاطمه ایوانی; بهزاد ناصحی; محمد نوشاد; حسن برزگر. "بررسی اثر جایگزینی آرد گندم با پودر هسته انار بر ویژگی‌های کیفی کیک اسفنجی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 16, 4, 1399, 437-452. doi: 10.22067/ifstrj.v16i4.81476
ایوانی, فاطمه, ناصحی, بهزاد, نوشاد, محمد, برزگر, حسن. (1399). 'بررسی اثر جایگزینی آرد گندم با پودر هسته انار بر ویژگی‌های کیفی کیک اسفنجی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(4), pp. 437-452. doi: 10.22067/ifstrj.v16i4.81476
ایوانی, فاطمه, ناصحی, بهزاد, نوشاد, محمد, برزگر, حسن. بررسی اثر جایگزینی آرد گندم با پودر هسته انار بر ویژگی‌های کیفی کیک اسفنجی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 16(4): 437-452. doi: 10.22067/ifstrj.v16i4.81476


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب