آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,117
تعداد مقالات21,937
تعداد مشاهده مقاله93,858,708
تعداد دریافت فایل اصل مقاله28,247,504
بوربورمرادی, زهره, ناطقی, لیلا, عیوض زاده, اورنگ. (1399). بررسی اثرات افزودن صمغ زدو بر ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر رشته آشی و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی، رشته آشی کم‌نمک. سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(4), 465-478. doi: 10.22067/ifstrj.v16i4.80940
زهره بوربورمرادی; لیلا ناطقی; اورنگ عیوض زاده. "بررسی اثرات افزودن صمغ زدو بر ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر رشته آشی و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی، رشته آشی کم‌نمک". سامانه مدیریت نشریات علمی, 16, 4, 1399, 465-478. doi: 10.22067/ifstrj.v16i4.80940
بوربورمرادی, زهره, ناطقی, لیلا, عیوض زاده, اورنگ. (1399). 'بررسی اثرات افزودن صمغ زدو بر ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر رشته آشی و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی، رشته آشی کم‌نمک', سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(4), pp. 465-478. doi: 10.22067/ifstrj.v16i4.80940
بوربورمرادی, زهره, ناطقی, لیلا, عیوض زاده, اورنگ. بررسی اثرات افزودن صمغ زدو بر ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر رشته آشی و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی، رشته آشی کم‌نمک. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 16(4): 465-478. doi: 10.22067/ifstrj.v16i4.80940


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب