آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,164
تعداد مقالات22,571
تعداد مشاهده مقاله113,619,055
تعداد دریافت فایل اصل مقاله51,859,849
میلانی, الناز, شهیدی, فخری, انصاری فر, الهام, خلیلیان موحد, محمد, صالحی پور, فریده. (1400). تأثیر فرمولاسیون و شرایط فرایند اکستروژن بر ویژگی‌های میان‌وعده حاوی پودر عناب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(1), 1-11. doi: 10.22067/ifstrj.v17i1.80211
الناز میلانی; فخری شهیدی; الهام انصاری فر; محمد خلیلیان موحد; فریده صالحی پور. "تأثیر فرمولاسیون و شرایط فرایند اکستروژن بر ویژگی‌های میان‌وعده حاوی پودر عناب". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 1, 1400, 1-11. doi: 10.22067/ifstrj.v17i1.80211
میلانی, الناز, شهیدی, فخری, انصاری فر, الهام, خلیلیان موحد, محمد, صالحی پور, فریده. (1400). 'تأثیر فرمولاسیون و شرایط فرایند اکستروژن بر ویژگی‌های میان‌وعده حاوی پودر عناب', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(1), pp. 1-11. doi: 10.22067/ifstrj.v17i1.80211
میلانی, الناز, شهیدی, فخری, انصاری فر, الهام, خلیلیان موحد, محمد, صالحی پور, فریده. تأثیر فرمولاسیون و شرایط فرایند اکستروژن بر ویژگی‌های میان‌وعده حاوی پودر عناب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 17(1): 1-11. doi: 10.22067/ifstrj.v17i1.80211


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب