آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,161
تعداد مقالات22,517
تعداد مشاهده مقاله106,927,518
تعداد دریافت فایل اصل مقاله50,856,953
نجف نجفی, مسعود, شاطری, حمیدرضا, کاشانی نژاد, مرتضی. (1400). بررسی اثر صمغ کنجاک، صمغ دانه مرو، سرعت همگن‌سازی و چربی بر pH، بافت و رنگ ماست هم‌زده کم‌چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(1), 55-67. doi: 10.22067/ifstrj.v17i1.82102
مسعود نجف نجفی; حمیدرضا شاطری; مرتضی کاشانی نژاد. "بررسی اثر صمغ کنجاک، صمغ دانه مرو، سرعت همگن‌سازی و چربی بر pH، بافت و رنگ ماست هم‌زده کم‌چرب". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 1, 1400, 55-67. doi: 10.22067/ifstrj.v17i1.82102
نجف نجفی, مسعود, شاطری, حمیدرضا, کاشانی نژاد, مرتضی. (1400). 'بررسی اثر صمغ کنجاک، صمغ دانه مرو، سرعت همگن‌سازی و چربی بر pH، بافت و رنگ ماست هم‌زده کم‌چرب', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(1), pp. 55-67. doi: 10.22067/ifstrj.v17i1.82102
نجف نجفی, مسعود, شاطری, حمیدرضا, کاشانی نژاد, مرتضی. بررسی اثر صمغ کنجاک، صمغ دانه مرو، سرعت همگن‌سازی و چربی بر pH، بافت و رنگ ماست هم‌زده کم‌چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 17(1): 55-67. doi: 10.22067/ifstrj.v17i1.82102


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب