آمار

تعداد نشریات55
تعداد شماره‌ها2,136
تعداد مقالات22,049
تعداد مشاهده مقاله94,829,090
تعداد دریافت فایل اصل مقاله31,087,586
زنگنه, نگین, برزگر, حسن, مهرنیا, محمدامین, نوشاد, محمد, حجتی, محمد. (1400). بررسی اثر افزودن آرد قسمت‌های مختلف سنجد (Elaeagnus angustifolia) بر ویژگی‌های کیک اسفنجی بدون گلوتن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(1), 69-81. doi: 10.22067/ifstrj.v17i1.84229
نگین زنگنه; حسن برزگر; محمدامین مهرنیا; محمد نوشاد; محمد حجتی. "بررسی اثر افزودن آرد قسمت‌های مختلف سنجد (Elaeagnus angustifolia) بر ویژگی‌های کیک اسفنجی بدون گلوتن". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 1, 1400, 69-81. doi: 10.22067/ifstrj.v17i1.84229
زنگنه, نگین, برزگر, حسن, مهرنیا, محمدامین, نوشاد, محمد, حجتی, محمد. (1400). 'بررسی اثر افزودن آرد قسمت‌های مختلف سنجد (Elaeagnus angustifolia) بر ویژگی‌های کیک اسفنجی بدون گلوتن', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(1), pp. 69-81. doi: 10.22067/ifstrj.v17i1.84229
زنگنه, نگین, برزگر, حسن, مهرنیا, محمدامین, نوشاد, محمد, حجتی, محمد. بررسی اثر افزودن آرد قسمت‌های مختلف سنجد (Elaeagnus angustifolia) بر ویژگی‌های کیک اسفنجی بدون گلوتن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 17(1): 69-81. doi: 10.22067/ifstrj.v17i1.84229


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب