آمار

تعداد نشریات55
تعداد شماره‌ها2,140
تعداد مقالات22,107
تعداد مشاهده مقاله96,079,994
تعداد دریافت فایل اصل مقاله34,094,226
سلامی, مرضیه, مهربان سنگ آتش, معصومه, احتیاطی, احمد. (1400). بررسی تأثیر افزودن کدو سبز (Cucurbita pepo) بر ویژگی‌های فیزیکی-شیمیایی و حسی ماست هم‌زده طی نگهداری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(1), 93-106. doi: 10.22067/ifstrj.v16i5.83221
مرضیه سلامی; معصومه مهربان سنگ آتش; احمد احتیاطی. "بررسی تأثیر افزودن کدو سبز (Cucurbita pepo) بر ویژگی‌های فیزیکی-شیمیایی و حسی ماست هم‌زده طی نگهداری". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 1, 1400, 93-106. doi: 10.22067/ifstrj.v16i5.83221
سلامی, مرضیه, مهربان سنگ آتش, معصومه, احتیاطی, احمد. (1400). 'بررسی تأثیر افزودن کدو سبز (Cucurbita pepo) بر ویژگی‌های فیزیکی-شیمیایی و حسی ماست هم‌زده طی نگهداری', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(1), pp. 93-106. doi: 10.22067/ifstrj.v16i5.83221
سلامی, مرضیه, مهربان سنگ آتش, معصومه, احتیاطی, احمد. بررسی تأثیر افزودن کدو سبز (Cucurbita pepo) بر ویژگی‌های فیزیکی-شیمیایی و حسی ماست هم‌زده طی نگهداری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 17(1): 93-106. doi: 10.22067/ifstrj.v16i5.83221


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب