آمار

تعداد نشریات55
تعداد شماره‌ها2,137
تعداد مقالات22,051
تعداد مشاهده مقاله94,901,981
تعداد دریافت فایل اصل مقاله31,342,380
سلامی, مرضیه, مهربان سنگ آتش, معصومه, احتیاطی, احمد. (1400). بررسی تأثیر افزودن کدو سبز (Cucurbita pepo) بر ویژگی‌های فیزیکی-شیمیایی و حسی ماست هم‌زده طی نگهداری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(1), 93-106. doi: 10.22067/ifstrj.v16i5.83221
مرضیه سلامی; معصومه مهربان سنگ آتش; احمد احتیاطی. "بررسی تأثیر افزودن کدو سبز (Cucurbita pepo) بر ویژگی‌های فیزیکی-شیمیایی و حسی ماست هم‌زده طی نگهداری". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 1, 1400, 93-106. doi: 10.22067/ifstrj.v16i5.83221
سلامی, مرضیه, مهربان سنگ آتش, معصومه, احتیاطی, احمد. (1400). 'بررسی تأثیر افزودن کدو سبز (Cucurbita pepo) بر ویژگی‌های فیزیکی-شیمیایی و حسی ماست هم‌زده طی نگهداری', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(1), pp. 93-106. doi: 10.22067/ifstrj.v16i5.83221
سلامی, مرضیه, مهربان سنگ آتش, معصومه, احتیاطی, احمد. بررسی تأثیر افزودن کدو سبز (Cucurbita pepo) بر ویژگی‌های فیزیکی-شیمیایی و حسی ماست هم‌زده طی نگهداری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 17(1): 93-106. doi: 10.22067/ifstrj.v16i5.83221


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب