آمار

تعداد نشریات54
تعداد شماره‌ها2,132
تعداد مقالات22,033
تعداد مشاهده مقاله94,559,508
تعداد دریافت فایل اصل مقاله30,203,268
اعلمی, مهران, فتحی, بهاره. (1399). بررسی کیفیت کیک بدون گلوتن تهیه شده از دانه ارزن تیمار شده به روش حرارتی-رطوبتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(5), 607-619. doi: 10.22067/ifstrj.v16i5.83242
مهران اعلمی; بهاره فتحی. "بررسی کیفیت کیک بدون گلوتن تهیه شده از دانه ارزن تیمار شده به روش حرارتی-رطوبتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 16, 5, 1399, 607-619. doi: 10.22067/ifstrj.v16i5.83242
اعلمی, مهران, فتحی, بهاره. (1399). 'بررسی کیفیت کیک بدون گلوتن تهیه شده از دانه ارزن تیمار شده به روش حرارتی-رطوبتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(5), pp. 607-619. doi: 10.22067/ifstrj.v16i5.83242
اعلمی, مهران, فتحی, بهاره. بررسی کیفیت کیک بدون گلوتن تهیه شده از دانه ارزن تیمار شده به روش حرارتی-رطوبتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 16(5): 607-619. doi: 10.22067/ifstrj.v16i5.83242


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب