آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,157
تعداد مقالات22,500
تعداد مشاهده مقاله104,424,208
تعداد دریافت فایل اصل مقاله50,218,206
ایران خواه, عاطفه, ناطقی, لیلا, اسداللهی, سیمین. (1400). بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی عصاره گیاه چویل (Ferulago angulata) بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی چیپس سیب‌زمینی و روغن حاصل از آن طی زمان ماندگاری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(4), 659-672. doi: 10.22067/ifstrj.v18i1.86428
عاطفه ایران خواه; لیلا ناطقی; سیمین اسداللهی. "بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی عصاره گیاه چویل (Ferulago angulata) بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی چیپس سیب‌زمینی و روغن حاصل از آن طی زمان ماندگاری". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 4, 1400, 659-672. doi: 10.22067/ifstrj.v18i1.86428
ایران خواه, عاطفه, ناطقی, لیلا, اسداللهی, سیمین. (1400). 'بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی عصاره گیاه چویل (Ferulago angulata) بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی چیپس سیب‌زمینی و روغن حاصل از آن طی زمان ماندگاری', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(4), pp. 659-672. doi: 10.22067/ifstrj.v18i1.86428
ایران خواه, عاطفه, ناطقی, لیلا, اسداللهی, سیمین. بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی عصاره گیاه چویل (Ferulago angulata) بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی چیپس سیب‌زمینی و روغن حاصل از آن طی زمان ماندگاری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 17(4): 659-672. doi: 10.22067/ifstrj.v18i1.86428


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب