آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,156
تعداد مقالات22,279
تعداد مشاهده مقاله98,660,641
تعداد دریافت فایل اصل مقاله37,528,000
حصاری نژاد, محمدعلی, عارفخانی, عاطفه, رافع, علی, جاویدی, فاطمه, صادقیان, علیرضا. (1400). بررسی ویژگی‌های کیفی، بافتی و حسی پنیر سفید ایرانی کم‌چرب حاوی مخلوط صمغ دانه ریحان با زانتان و گوار. سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(4), 583-593. doi: 10.22067/ifstrj.v17i4.87437
محمدعلی حصاری نژاد; عاطفه عارفخانی; علی رافع; فاطمه جاویدی; علیرضا صادقیان. "بررسی ویژگی‌های کیفی، بافتی و حسی پنیر سفید ایرانی کم‌چرب حاوی مخلوط صمغ دانه ریحان با زانتان و گوار". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 4, 1400, 583-593. doi: 10.22067/ifstrj.v17i4.87437
حصاری نژاد, محمدعلی, عارفخانی, عاطفه, رافع, علی, جاویدی, فاطمه, صادقیان, علیرضا. (1400). 'بررسی ویژگی‌های کیفی، بافتی و حسی پنیر سفید ایرانی کم‌چرب حاوی مخلوط صمغ دانه ریحان با زانتان و گوار', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(4), pp. 583-593. doi: 10.22067/ifstrj.v17i4.87437
حصاری نژاد, محمدعلی, عارفخانی, عاطفه, رافع, علی, جاویدی, فاطمه, صادقیان, علیرضا. بررسی ویژگی‌های کیفی، بافتی و حسی پنیر سفید ایرانی کم‌چرب حاوی مخلوط صمغ دانه ریحان با زانتان و گوار. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 17(4): 583-593. doi: 10.22067/ifstrj.v17i4.87437


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب