آمار

تعداد نشریات55
تعداد شماره‌ها2,137
تعداد مقالات22,062
تعداد مشاهده مقاله95,432,955
تعداد دریافت فایل اصل مقاله32,631,694
صارم نژاد نمینی, سیده فریناز, محبی, محبت, کوچکی, آرش. (1401). بهینه‌سازی فرآیند تولید سس هوادهی شده کم‌چرب به روش سطح پاسخ و ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(1), 1-20. doi: 10.22067/ifstrj.v18i1.86882
سیده فریناز صارم نژاد نمینی; محبت محبی; آرش کوچکی. "بهینه‌سازی فرآیند تولید سس هوادهی شده کم‌چرب به روش سطح پاسخ و ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی آن". سامانه مدیریت نشریات علمی, 18, 1, 1401, 1-20. doi: 10.22067/ifstrj.v18i1.86882
صارم نژاد نمینی, سیده فریناز, محبی, محبت, کوچکی, آرش. (1401). 'بهینه‌سازی فرآیند تولید سس هوادهی شده کم‌چرب به روش سطح پاسخ و ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی آن', سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(1), pp. 1-20. doi: 10.22067/ifstrj.v18i1.86882
صارم نژاد نمینی, سیده فریناز, محبی, محبت, کوچکی, آرش. بهینه‌سازی فرآیند تولید سس هوادهی شده کم‌چرب به روش سطح پاسخ و ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 18(1): 1-20. doi: 10.22067/ifstrj.v18i1.86882


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب