آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,156
تعداد مقالات22,283
تعداد مشاهده مقاله98,667,125
تعداد دریافت فایل اصل مقاله37,572,596
گلمکانی, محمدتقی, مصباحی, غلامرضا, علوی, نصیره, حسین زاده فربودی, آزیتا. (1400). بهینه‌سازی خصوصیات آنتی‌اکسیدانی عصاره پوسته دانه نارنج استخراج شده به‌کمک مایکروویو. سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(4), 605-619. doi: 10.22067/ifstrj.v18i1.77713
محمدتقی گلمکانی; غلامرضا مصباحی; نصیره علوی; آزیتا حسین زاده فربودی. "بهینه‌سازی خصوصیات آنتی‌اکسیدانی عصاره پوسته دانه نارنج استخراج شده به‌کمک مایکروویو". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 4, 1400, 605-619. doi: 10.22067/ifstrj.v18i1.77713
گلمکانی, محمدتقی, مصباحی, غلامرضا, علوی, نصیره, حسین زاده فربودی, آزیتا. (1400). 'بهینه‌سازی خصوصیات آنتی‌اکسیدانی عصاره پوسته دانه نارنج استخراج شده به‌کمک مایکروویو', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(4), pp. 605-619. doi: 10.22067/ifstrj.v18i1.77713
گلمکانی, محمدتقی, مصباحی, غلامرضا, علوی, نصیره, حسین زاده فربودی, آزیتا. بهینه‌سازی خصوصیات آنتی‌اکسیدانی عصاره پوسته دانه نارنج استخراج شده به‌کمک مایکروویو. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 17(4): 605-619. doi: 10.22067/ifstrj.v18i1.77713


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب