آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,150
تعداد مقالات22,199
تعداد مشاهده مقاله97,826,160
تعداد دریافت فایل اصل مقاله35,391,141
مبینی, الهام, ناطقی, لیلا, اسحاقی, محمدرضا. (1400). بررسی شرایط تولید پاستیل با استفاده از ژلاتین استخراج‌شده از ماهی کیلیکا و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی آن در مقایسه با ژلاتین تجاری (گاوی). سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(5), 831-847. doi: 10.22067/ifstrj.v18i1.86414
الهام مبینی; لیلا ناطقی; محمدرضا اسحاقی. "بررسی شرایط تولید پاستیل با استفاده از ژلاتین استخراج‌شده از ماهی کیلیکا و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی آن در مقایسه با ژلاتین تجاری (گاوی)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 5, 1400, 831-847. doi: 10.22067/ifstrj.v18i1.86414
مبینی, الهام, ناطقی, لیلا, اسحاقی, محمدرضا. (1400). 'بررسی شرایط تولید پاستیل با استفاده از ژلاتین استخراج‌شده از ماهی کیلیکا و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی آن در مقایسه با ژلاتین تجاری (گاوی)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(5), pp. 831-847. doi: 10.22067/ifstrj.v18i1.86414
مبینی, الهام, ناطقی, لیلا, اسحاقی, محمدرضا. بررسی شرایط تولید پاستیل با استفاده از ژلاتین استخراج‌شده از ماهی کیلیکا و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی آن در مقایسه با ژلاتین تجاری (گاوی). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 17(5): 831-847. doi: 10.22067/ifstrj.v18i1.86414


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب