آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,157
تعداد مقالات22,501
تعداد مشاهده مقاله104,724,975
تعداد دریافت فایل اصل مقاله50,349,172
زندی, محسن, گنجلو, علی, بی مکر, ماندانا, قره‌باغی, ابوالفضل. (1401). درجه‌بندی کیفی انگور پوشش‌دهی‌شده با امولسیون صمغ فارسی و روغن شاهدانه بر اساس صدمات سطحی با استفاده از تصاویر RGB و دودویی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(1), 51-64. doi: 10.22067/ifstrj.v18i1.88305
محسن زندی; علی گنجلو; ماندانا بی مکر; ابوالفضل قره‌باغی. "درجه‌بندی کیفی انگور پوشش‌دهی‌شده با امولسیون صمغ فارسی و روغن شاهدانه بر اساس صدمات سطحی با استفاده از تصاویر RGB و دودویی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 18, 1, 1401, 51-64. doi: 10.22067/ifstrj.v18i1.88305
زندی, محسن, گنجلو, علی, بی مکر, ماندانا, قره‌باغی, ابوالفضل. (1401). 'درجه‌بندی کیفی انگور پوشش‌دهی‌شده با امولسیون صمغ فارسی و روغن شاهدانه بر اساس صدمات سطحی با استفاده از تصاویر RGB و دودویی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(1), pp. 51-64. doi: 10.22067/ifstrj.v18i1.88305
زندی, محسن, گنجلو, علی, بی مکر, ماندانا, قره‌باغی, ابوالفضل. درجه‌بندی کیفی انگور پوشش‌دهی‌شده با امولسیون صمغ فارسی و روغن شاهدانه بر اساس صدمات سطحی با استفاده از تصاویر RGB و دودویی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 18(1): 51-64. doi: 10.22067/ifstrj.v18i1.88305


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب