آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,150
تعداد مقالات22,432
تعداد مشاهده مقاله101,887,090
تعداد دریافت فایل اصل مقاله44,363,809
حیدریان, مرتضی, گلی, محمد. (1400). بررسی امکان تولید شیرینی مسقطی رژیمی حاوی قارچ گانودرما لوسیدیوم با جایگزینی شکر و نشاسته گندم با سوکرالوز-ایزومالت و نشاسته سیب‌زمینی توسط روش سطح پاسخ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(5), 701-716. doi: 10.22067/ifstrj.2021.38054
مرتضی حیدریان; محمد گلی. "بررسی امکان تولید شیرینی مسقطی رژیمی حاوی قارچ گانودرما لوسیدیوم با جایگزینی شکر و نشاسته گندم با سوکرالوز-ایزومالت و نشاسته سیب‌زمینی توسط روش سطح پاسخ". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 5, 1400, 701-716. doi: 10.22067/ifstrj.2021.38054
حیدریان, مرتضی, گلی, محمد. (1400). 'بررسی امکان تولید شیرینی مسقطی رژیمی حاوی قارچ گانودرما لوسیدیوم با جایگزینی شکر و نشاسته گندم با سوکرالوز-ایزومالت و نشاسته سیب‌زمینی توسط روش سطح پاسخ', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(5), pp. 701-716. doi: 10.22067/ifstrj.2021.38054
حیدریان, مرتضی, گلی, محمد. بررسی امکان تولید شیرینی مسقطی رژیمی حاوی قارچ گانودرما لوسیدیوم با جایگزینی شکر و نشاسته گندم با سوکرالوز-ایزومالت و نشاسته سیب‌زمینی توسط روش سطح پاسخ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 17(5): 701-716. doi: 10.22067/ifstrj.2021.38054


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب