آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,164
تعداد مقالات22,577
تعداد مشاهده مقاله115,553,732
تعداد دریافت فایل اصل مقاله51,943,056
حیدریان, مرتضی, گلی, محمد. (1400). بررسی امکان تولید شیرینی مسقطی رژیمی حاوی قارچ گانودرما لوسیدیوم با جایگزینی شکر و نشاسته گندم با سوکرالوز-ایزومالت و نشاسته سیب‌زمینی توسط روش سطح پاسخ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(5), 701-716. doi: 10.22067/ifstrj.2021.38054
مرتضی حیدریان; محمد گلی. "بررسی امکان تولید شیرینی مسقطی رژیمی حاوی قارچ گانودرما لوسیدیوم با جایگزینی شکر و نشاسته گندم با سوکرالوز-ایزومالت و نشاسته سیب‌زمینی توسط روش سطح پاسخ". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 5, 1400, 701-716. doi: 10.22067/ifstrj.2021.38054
حیدریان, مرتضی, گلی, محمد. (1400). 'بررسی امکان تولید شیرینی مسقطی رژیمی حاوی قارچ گانودرما لوسیدیوم با جایگزینی شکر و نشاسته گندم با سوکرالوز-ایزومالت و نشاسته سیب‌زمینی توسط روش سطح پاسخ', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(5), pp. 701-716. doi: 10.22067/ifstrj.2021.38054
حیدریان, مرتضی, گلی, محمد. بررسی امکان تولید شیرینی مسقطی رژیمی حاوی قارچ گانودرما لوسیدیوم با جایگزینی شکر و نشاسته گندم با سوکرالوز-ایزومالت و نشاسته سیب‌زمینی توسط روش سطح پاسخ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 17(5): 701-716. doi: 10.22067/ifstrj.2021.38054


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب