آمار

تعداد نشریات53
تعداد شماره‌ها2,131
تعداد مقالات22,024
تعداد مشاهده مقاله94,444,820
تعداد دریافت فایل اصل مقاله29,935,061
حیدریان, مرتضی, گلی, محمد. (1400). بررسی امکان تولید شیرینی مسقطی رژیمی حاوی قارچ گانودرما لوسیدیوم با جایگزینی شکر و نشاسته گندم با سوکرالوز-ایزومالت و نشاسته سیب‌زمینی توسط روش سطح پاسخ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(5), 701-716. doi: 10.22067/ifstrj.2021.38054
مرتضی حیدریان; محمد گلی. "بررسی امکان تولید شیرینی مسقطی رژیمی حاوی قارچ گانودرما لوسیدیوم با جایگزینی شکر و نشاسته گندم با سوکرالوز-ایزومالت و نشاسته سیب‌زمینی توسط روش سطح پاسخ". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 5, 1400, 701-716. doi: 10.22067/ifstrj.2021.38054
حیدریان, مرتضی, گلی, محمد. (1400). 'بررسی امکان تولید شیرینی مسقطی رژیمی حاوی قارچ گانودرما لوسیدیوم با جایگزینی شکر و نشاسته گندم با سوکرالوز-ایزومالت و نشاسته سیب‌زمینی توسط روش سطح پاسخ', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(5), pp. 701-716. doi: 10.22067/ifstrj.2021.38054
حیدریان, مرتضی, گلی, محمد. بررسی امکان تولید شیرینی مسقطی رژیمی حاوی قارچ گانودرما لوسیدیوم با جایگزینی شکر و نشاسته گندم با سوکرالوز-ایزومالت و نشاسته سیب‌زمینی توسط روش سطح پاسخ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 17(5): 701-716. doi: 10.22067/ifstrj.2021.38054


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب