آمار

تعداد نشریات55
تعداد شماره‌ها2,140
تعداد مقالات22,121
تعداد مشاهده مقاله96,136,053
تعداد دریافت فایل اصل مقاله34,102,206
نوشاد, محمد, میرزایی, عباس, اصغری پور, سحر. (1399). استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی (AHP) فازی و تاپسیس (TOPSIS) در بهینه‌یابی فرمولاسیون مواد غذایی: مورد مطالعاتی نان. سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(6), 151-163. doi: 10.22067/ifstrj.v16i6.85794
محمد نوشاد; عباس میرزایی; سحر اصغری پور. "استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی (AHP) فازی و تاپسیس (TOPSIS) در بهینه‌یابی فرمولاسیون مواد غذایی: مورد مطالعاتی نان". سامانه مدیریت نشریات علمی, 16, 6, 1399, 151-163. doi: 10.22067/ifstrj.v16i6.85794
نوشاد, محمد, میرزایی, عباس, اصغری پور, سحر. (1399). 'استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی (AHP) فازی و تاپسیس (TOPSIS) در بهینه‌یابی فرمولاسیون مواد غذایی: مورد مطالعاتی نان', سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(6), pp. 151-163. doi: 10.22067/ifstrj.v16i6.85794
نوشاد, محمد, میرزایی, عباس, اصغری پور, سحر. استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی (AHP) فازی و تاپسیس (TOPSIS) در بهینه‌یابی فرمولاسیون مواد غذایی: مورد مطالعاتی نان. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 16(6): 151-163. doi: 10.22067/ifstrj.v16i6.85794


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب