آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,157
تعداد مقالات22,285
تعداد مشاهده مقاله98,673,529
تعداد دریافت فایل اصل مقاله37,629,251
ماهپور, هما, مستقیم, تکتم, شهریاری, شهلا. (1400). تأثیر کاربرد ایزوله پروتئین جوانه گندم بر ویژگی‌های فیزیکی، رئولوژیکی، بافت وحسی بستنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(2), 243-259. doi: 10.22067/ifstrj.2020.39264
هما ماهپور; تکتم مستقیم; شهلا شهریاری. "تأثیر کاربرد ایزوله پروتئین جوانه گندم بر ویژگی‌های فیزیکی، رئولوژیکی، بافت وحسی بستنی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 2, 1400, 243-259. doi: 10.22067/ifstrj.2020.39264
ماهپور, هما, مستقیم, تکتم, شهریاری, شهلا. (1400). 'تأثیر کاربرد ایزوله پروتئین جوانه گندم بر ویژگی‌های فیزیکی، رئولوژیکی، بافت وحسی بستنی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(2), pp. 243-259. doi: 10.22067/ifstrj.2020.39264
ماهپور, هما, مستقیم, تکتم, شهریاری, شهلا. تأثیر کاربرد ایزوله پروتئین جوانه گندم بر ویژگی‌های فیزیکی، رئولوژیکی، بافت وحسی بستنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 17(2): 243-259. doi: 10.22067/ifstrj.2020.39264


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب