آمار

تعداد نشریات55
تعداد شماره‌ها2,137
تعداد مقالات22,057
تعداد مشاهده مقاله95,299,211
تعداد دریافت فایل اصل مقاله32,396,584
چاجی, مرتضی, علیمیرزایی, پروین. (1400). تأثیر افزودن سطوح مختلف گیاه کاکوتی (Ziziphora clinopodioides) به جیره بر فعالیت هضمی-تخمیری باکتری‌ها و قارچ‌های بی‌هوازی شکمبه‌ی بره‌های پرواری عربی در شرایط برون‌تنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(4), 513-524. doi: 10.22067/ijasr.2021.38294.0
مرتضی چاجی; پروین علیمیرزایی. "تأثیر افزودن سطوح مختلف گیاه کاکوتی (Ziziphora clinopodioides) به جیره بر فعالیت هضمی-تخمیری باکتری‌ها و قارچ‌های بی‌هوازی شکمبه‌ی بره‌های پرواری عربی در شرایط برون‌تنی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 13, 4, 1400, 513-524. doi: 10.22067/ijasr.2021.38294.0
چاجی, مرتضی, علیمیرزایی, پروین. (1400). 'تأثیر افزودن سطوح مختلف گیاه کاکوتی (Ziziphora clinopodioides) به جیره بر فعالیت هضمی-تخمیری باکتری‌ها و قارچ‌های بی‌هوازی شکمبه‌ی بره‌های پرواری عربی در شرایط برون‌تنی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(4), pp. 513-524. doi: 10.22067/ijasr.2021.38294.0
چاجی, مرتضی, علیمیرزایی, پروین. تأثیر افزودن سطوح مختلف گیاه کاکوتی (Ziziphora clinopodioides) به جیره بر فعالیت هضمی-تخمیری باکتری‌ها و قارچ‌های بی‌هوازی شکمبه‌ی بره‌های پرواری عربی در شرایط برون‌تنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 13(4): 513-524. doi: 10.22067/ijasr.2021.38294.0


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب