آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,165
تعداد مقالات22,596
تعداد مشاهده مقاله119,947,501
تعداد دریافت فایل اصل مقاله52,085,428
حیدری, فاطمه, محبی, محبت, وریدی, محمد جواد, وریدی, مهدی. (1400). استفاده از کنسانتره پروتئین ماهی در فرمولاسیون خمیرآبه جهت تهیه ناگت مرغ کم چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(3), 25-37. doi: 10.22067/ifstrj.2021.39766.0
فاطمه حیدری; محبت محبی; محمد جواد وریدی; مهدی وریدی. "استفاده از کنسانتره پروتئین ماهی در فرمولاسیون خمیرآبه جهت تهیه ناگت مرغ کم چرب". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 3, 1400, 25-37. doi: 10.22067/ifstrj.2021.39766.0
حیدری, فاطمه, محبی, محبت, وریدی, محمد جواد, وریدی, مهدی. (1400). 'استفاده از کنسانتره پروتئین ماهی در فرمولاسیون خمیرآبه جهت تهیه ناگت مرغ کم چرب', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(3), pp. 25-37. doi: 10.22067/ifstrj.2021.39766.0
حیدری, فاطمه, محبی, محبت, وریدی, محمد جواد, وریدی, مهدی. استفاده از کنسانتره پروتئین ماهی در فرمولاسیون خمیرآبه جهت تهیه ناگت مرغ کم چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 17(3): 25-37. doi: 10.22067/ifstrj.2021.39766.0


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب