آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,156
تعداد مقالات22,499
تعداد مشاهده مقاله104,138,859
تعداد دریافت فایل اصل مقاله50,080,027
مجریان, فریده, معین فرد, مرضیه, فرهوش, رضا, مهدویان مهر, هادی. (1401). بررسی تاثیر افزودن هسته خرمای برشته شده بر خصوصیات فیزیکی‌ شیمیایی و حسی قهوه حاصل از دانه عربیکا (Coffea Arabica). سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(1), 96-112. doi: 10.22067/ifstrj.2021.68677.1017
فریده مجریان; مرضیه معین فرد; رضا فرهوش; هادی مهدویان مهر. "بررسی تاثیر افزودن هسته خرمای برشته شده بر خصوصیات فیزیکی‌ شیمیایی و حسی قهوه حاصل از دانه عربیکا (Coffea Arabica)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 18, 1, 1401, 96-112. doi: 10.22067/ifstrj.2021.68677.1017
مجریان, فریده, معین فرد, مرضیه, فرهوش, رضا, مهدویان مهر, هادی. (1401). 'بررسی تاثیر افزودن هسته خرمای برشته شده بر خصوصیات فیزیکی‌ شیمیایی و حسی قهوه حاصل از دانه عربیکا (Coffea Arabica)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(1), pp. 96-112. doi: 10.22067/ifstrj.2021.68677.1017
مجریان, فریده, معین فرد, مرضیه, فرهوش, رضا, مهدویان مهر, هادی. بررسی تاثیر افزودن هسته خرمای برشته شده بر خصوصیات فیزیکی‌ شیمیایی و حسی قهوه حاصل از دانه عربیکا (Coffea Arabica). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 18(1): 96-112. doi: 10.22067/ifstrj.2021.68677.1017


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب