آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,166
تعداد مقالات22,374
تعداد مشاهده مقاله100,732,770
تعداد دریافت فایل اصل مقاله42,030,345
شیخ الاسلامی, زهرا, کریمی, مهدی, صحرائیان, بهاره. (1401). تولید دونات کم‌چرب با استفاده از آرد تریتیکاله و صمغ ریحان ضمن بررسی تأثیر اسانس هل سبز بر ماندگاری آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(2), 307-329. doi: 10.22067/ifstrj.2021.67239.0
زهرا شیخ الاسلامی; مهدی کریمی; بهاره صحرائیان. "تولید دونات کم‌چرب با استفاده از آرد تریتیکاله و صمغ ریحان ضمن بررسی تأثیر اسانس هل سبز بر ماندگاری آن". سامانه مدیریت نشریات علمی, 18, 2, 1401, 307-329. doi: 10.22067/ifstrj.2021.67239.0
شیخ الاسلامی, زهرا, کریمی, مهدی, صحرائیان, بهاره. (1401). 'تولید دونات کم‌چرب با استفاده از آرد تریتیکاله و صمغ ریحان ضمن بررسی تأثیر اسانس هل سبز بر ماندگاری آن', سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(2), pp. 307-329. doi: 10.22067/ifstrj.2021.67239.0
شیخ الاسلامی, زهرا, کریمی, مهدی, صحرائیان, بهاره. تولید دونات کم‌چرب با استفاده از آرد تریتیکاله و صمغ ریحان ضمن بررسی تأثیر اسانس هل سبز بر ماندگاری آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 18(2): 307-329. doi: 10.22067/ifstrj.2021.67239.0


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب